Când se deschide Târgul de Crăciun din București. Unde se desfășoară anul acesta

0
targul de craciun

Târgul de Crăciun din București va avea loc anul acesta în Piața Constituției, în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie, a anunțat joi primarul general Nicușor Dan.

Târgul de Crăciun revine în Piața Constituției din București, după ce în anul precedent a fost înghesuit în Piața Universității, iar accesul a fost contracost.

Operatorii privați interesați să devină partenerii evenimentului se pot înscrie până la 24 octombrie, spune edilul.

„În premieră, Primăria Capitalei deschide Piaţa Constituţiei operatorilor privaţi, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022. Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment să contribuie la transformarea Bucureştiului într-o destinaţie preferată a turiştilor, a copiilor şi a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă”, a transmis Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Târg de Crăciun și pe Arena Națională

În afară de Târgul de Crăciun din Piața Constituției, un altul va fi organizat pe Arena Națională.

Municipiul Bucureşti, ARCUB, Proedus şi Societatea Română de Televiziune vor încheia un parteneriat pentru organizarea în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie a unui eveniment cultural-artistic şi sportiv pe Arena Naţională. Un proiect de hotărâre în acest sens urmează să fie introdus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de luni a Consiliului General al Capitalei, a informat Agerpres.

Pe Arena Naţională şi pe spaţiul din jurul acesteia urmează să fie organizate: un parc de distracţii cu târg de Crăciun, un spaţiu de petrecere a timpului liber dedicat familiilor, dar şi o platformă de conectare a publicului cu Campionatul Mondial de Fotbal. În interiorul Arenei Naţionale se vor amenaja spaţii dedicate tehnologiei, sporturilor pentru interior (de exemplu: ping pong), o zonă de gaming, iar pe gazon se vor desfăşura competiţii de fotbal pentru copii.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.