Camelia Mitoșeru, găsită în stare gravă în propria casă

0

Camelia Mitoşeru, mama lui Mihai Mitoşeru, ar fi fost prelută, luni, de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la spital. Actriţa în vârstă de 70 de ani este suspectă de accident vascular cerebral (AVC).

Camelia Mitoşeru nu a mai răspuns, luni seară, la telefon, iar fiul ei, Mihai Mitoşeru, s-a îngrijorat şi s-a dus acasă la aceasta. Acesta ar fi găsit-o pe femeie într-o cameră, incapabilă să vorbească, solicitând imediat o ambulanţă.

”S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat. Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul. Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a declarat Mihai Mitoșeru.

 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.