Britney Spears este însărcinată: mesajul amuzant și emoționant prin care a anunțat vestea

0
Britney Spears

Britney Spears este însărcinată, a anunțat luni pe Instagram vedeta pop în vârstă de 40 de ani.

Artista a scris în postarea ei că la scurt timp după o călătorie în Maui cu logodnicul ei, Sam Asghari, a început să se îngrașă. Ea a scris: „Așa că am făcut un test de sarcină… și uhhhhh ei bine… voi avea un copil”.

Vestea despre sarcina vedetei pop vine la câteva luni după ce un judecător a decis ca vedeta să iasă de sub tutela tatălui după 13 ani. Aceasta însemna că Britney Spears avea un control foarte limitat asupra vieții ei și asupra deciziilor pe care le putea lua – inclusiv asupra carierei, finanțelor și sănătății ei. Cântăreața a fost plasată sub tutela tatălui ei în 2008, după ce a suferit de probleme de sănătate mintală.

Spears este deja mamă a doi băieți: Sean Preston Federline, 16 ani, și Jayden James Federline, 15 ani, din căsătoria ei anterioară cu Kevin Federline.

Cântăreața a scris luni că va petrece mai puțin timp în afara casei pentru a evita paparazzi și a remarcat că, cu sarcinile ei anterioare, suferea de depresie perinatală.

Ea și-a încheiat postarea cu o notă pozitivă spunând: „De data aceasta voi face yoga în fiecare zi!!! Răspândind multă bucurie și dragoste!!!”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.