Brie Larson se alătură familiei „Fast&Furious”

0
Brie Larson

Brie Larson, protagonista din „Captain Marvel”, se alătură distribuției „Fast&Furious”. Anunțul a fost făcut chiar de protagonistul seriei, Vin Diesel.

Diesel și Larson au dat marea veste pe rețelele sociale. Ambii au împărtășit pe Instagram același selfie în care râd în hohote, semn că între ei s-a legat deja o prietenie frumoasă și o chimie ce se va vedea și pe marile ecrane.

„Se vede că în această imagine există dragoste și râsete. Ceea ce nu vedeți este personajul cu care veți face cunoștință în Fast 10. Nu vă imaginați cât de minunată va fi în mitologia noastră. Dincolo de frumusețea ei, de intelect, de Oscarul ei există un suflet profund care va adăuga ceva la care nu v-ați fi așteptat, dar la care tânjeați. Bine ai venit în familie, Brie”, a scris Vin Diesel în dreptul pozei cu Brie Larson.

Nici actrița nu a rămas datoare cu mulțumirile, scriind pe contul ei de Instagram cât de entuziasmată și recunoscătoare este pentru oportunitatea de a se alătura unei francize care s-a bucurat mereu de succes și longevitate.

Cea de-a zecea parte Fast & Furious nu are încă un titlu, dar s-a stabilit data lansării: 7 aprilie 2023. Aceasta va fi penultima peliculă din serie. În Fast 10 va apărea și Jason Momoa, într-un rol negativ, dar și Cardi B, cea care apare și în Fast & Furious 9.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.