Bogdan Buta se retrage din echipa festivalului Untold în urma acuzațiilor de întreținere de relații sexuale cu minori

0

Bogdan Buta, patronul cunoscutului festival Untold, se retrage din funcțiile executive ale companiei, în contextul acuzațiilor de întreținere de relații sexuale cu minori.

Decizia sa a fost anunțată prin intermediul avocaților care îl reprezintă, iar Buta subliniază că a făcut acest gest din respect pentru echipa sa și pentru a-și putea dedica întregul timp încercării de a-și dovedi nevinovăția.

Avocații lui Bogdan Buta au emis un comunicat de presă în care au declarat: „Răspunsul nostru este ferm şi procedurile judiciare inițiate atât în plan civil, cât și penal împotriva celor responsabili vor demonta fiecare acuzație și vor demonstra planul constant de a distruge reputația lui Bogdan Buta.

Bogdan Buta susține în continuare că toate acuzațiile aduse împotriva sa vor fi dovedite a fi false în urma procedurilor judiciare.

De asemenea, fondatorul Untold consideră că este victima unor persoane care încearcă să-l șantajeze.

„Suntem convinși că justiția îi va trage la răspundere pe cei responsabili de acest atac mediatic. Avem încredere că în urma procedurilor, toate „acuzațiile” se vor dovedi a fi neadevărate, iar în final cei responsabili vor răspunde pentru aceste grave acuzații false”, se menționează în comunicatul avocaților.

Până în prezent, Bogdan Buta nu a fost chemat la audieri, deși unul dintre tinerii implicați a depus o plângere în care îl acuză pe Buta de amenințare.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.