Bianca Drăgușanu s-a filmat într-o Skoda Octavia. Incredibil ce a declarat! 

0

 

Bianca Drăgușanu s-a filmat într-o mașină Skoda Octavia, după ce, în urmă ceva timp a spus că nu ar putea să aibă o relație cu un bărbat care conduce o astfel de mașină.

 

 

Cuvintele ei au devenit virale pe Internet. Totuși, vedeta a vrut să experimenteze o călătorie cu acest model.

Bianca Drăgușanu a spus că este foarte mulțumită de serviciile care i le-a oferit Skoda Octavia și se bucură că a funcționat aerul condiționat. A precizată, însă, că cele două mașini pe care le are sunt la ”cosmetizare”, acesta fiind mo/tivul pentru care s-a deplasat cu o Skoda Octavia.

„Pentru că eu sunt genul de om la care viața bate filmul, vreau să vă spun atât: bună ziua Univers, bună ziua prieteni, bună ziua Skoda Octavia. M-am răzgândit, Skoda Octavia chiar este o mașină ok. Merge aerul condiționat, eu mă simt foarte bine, Universul ține cu mine. Deși am două mașini, care se cosmetizează acum, sunt în Skoda și sunt foarte fericită”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Vedeta deține două mașini de lux și are o afacere de succes, astfel că stilul ei de viață nu este unul deloc modest. Încă de la debutul în showbiz, a fost văzută doar la volanul unor mașini foarte scumpe.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.