Ben Affleck, val de critici după remarcile despre fosta lui soție

0
Ben Affleck

Ben Affleck a spus într-un interviu cu Howard Stern, difuzat luni, 13 decembrie, că ar fi fost în continuare un alcoolic dacă ar fi rămas căsătorit cu fosta lui soție, Jennifer Garner. Declarații care au revoltat internauții, dar și pe actuala sa parteneră de viață, Jennifer Lopez.

În interviul acordat lui Howard Stern, la radioul SiriusXM, actorul american a spus că s-a simțit cândva „prins” în relația cu fosta lui soție. „Mi-am spus: „Nu pot pleca din cauza copiilor mei (Violet, 16 ani, Seraphina, 12 ani, și Samuel, 9 ani, n.r.), dar sunt nemulțumit, ce să fac?”, a explicat el la „Howard Stern Show”.

„Și ceea ce făceam era să beau o sticlă de scotch și să adorm pe canapea, ceea ce s-a dovedit că nu să fie soluția.”, a adăugat Affleck. Actorul în vârstă de 49 de ani a subliniat, totuși, că s-a despărțit de Jennifer Garner „pe cale amiabilă” și că a simțit „dragoste și respect” pentru mama copiilor săi.

Discursul lui nu a fost pe placul internauților, care au criticat lipsa de recunoștință a actorului față de fosta sa soție și a considerat remarcile sale nepotrivite. „Ben Affleck și Jennifer Garner s-au despărțit în 2015 și a fost văzută conducându-l la dezintoxicare în 2018, scrie un utilizator. Nu o învinovăți.”. „Când nu poți accepta că problemele tale cu băutura sunt ale tale”, a scris altcineva. Jennifer Garner nu l-a condus pe Ben Affleck să bea, l-a dus la dezintoxicare și probabil i-a salvat viața.”

În privat, nici Jennifer Garner nu ar fi apreciat cuvintele fostului ei soț. O sursă anonimă a mărturisit revistei InTouch că actriței i s-a părut „nerespectuoase” aceste remarci și că semănau cu „efectul unei palme”. Jennifer Lopez, actuala iubită a lui Ben Affleck, ar fi fost furioasă pe el din cauza acestor declarații. „E supărată”, a spus o sursă din apropierea cuplului pentru Page Six.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.