Băutura-minune cu care Anca Țurcașiu se menține tânără. Vedeta a renunțat complet la apa din comerț

0
Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat la 52 de ani, având mare grijă la alimentație. De mulți ani de zile a renunțat la carne, dar acum anunță că are un alt secret pentru a se menține în formă.

Bea apă alcalină

Artista a dezvăluit că a renunțat definitiv la apa din comerț. Anca Țurcașiu consumă de ceva timp o apă alcalină. Spune că e scumpă, dar o folosește pentru sănătatea ei.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea. Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a declarat Anca Turcașiu pentru Click!

A renunțat definitiv la carne

Anca Țurcașiu a renunțat la carne, spune ea că nu e sănătoasă.

„E un stil de viață, , nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru revista Unica, în urma cu mai mulți ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.