Bat clopote de nuntă pentru Lora și Ionuț Ghenu. Când vor face pasul cel mare

0

Lora și Ionuț Ghenu și-au făcut planuri de căsătorie și sunt pregătiți ca anul ce urmează să ajungă în fața altarului.

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de opt ani. Artista a divorțat, în 2014, de Dan Badea și după un an s-a aflat că ea și Ionuț, managerul ei și fostul iubit al Doiniței Oancea la acea vreme, formează un cuplu. A fost mare scandal la acea vreme, iar Doinița Oancea a acuzat-o pe prietena ei, Lora, că i-a furat iubitul.

Acum Lora și Ionuț au o relație foarte solidă și vor să facă pasul cel mare. Cei doi au decis să se căsătorească, însă au fost nevoiți să amâne nunta de mai multe ori.

„Îmi doresc foarte mult să facem nunta și facem planuri serioase pentru anul următor. El își dorește foarte mult și este cel care tot spune să ne așezăm la masă și să ne apucăm odată de lista aia, să ne organizăm, să fixăm o dată, să ne hotărâm la o locație! Suntem nehotărâți! Ba cu locația, ba când am vrut să facem o chestie a venit pandemia. S-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, după aia a venit războiul. Eu sunt foarte sensibilă și m-a afectat foarte tare chestia asta cu războiul. Acum a mai izbucnit un război. Dacă nu ieșim puțin din energia asta și să ne creăm noi lumea noastră, o să fim tot timpul consumați de toate dramele din lume. Aș vrea să pun stop și să mă preocupe iubirea mea, relația mea, să duc totul la următorul nivel. Și pentru noi dar și pentru oamenii care ne iubesc și care vor această petrecere frumoasă!”, a declarat Lora pentru Ciao.ro.

Ca în orice relație, cei doi au avut și probleme în relație. Spre exemplu, una din situațiile tensionate a fost generată de faptul că lucrează împreună.

„Dragostea noastră a supraviețuit pentru că a fost reală și am fost cât s-a putut de corecți. Mai departe de asta a fost mult zgomot de fond, la fel de real, dar deloc corect. Ne-am unit mai tare și am ales să ne vedem de treaba noastră. Faptul că lucrăm împreună ne-a adus și satisfacții, și tensiuni. A fost nevoie de muuultă răbdare și de minimalizarea ego-ului ca să putem funcționa și profesional. Ionuț venind din alta zonă de management, cu mentalitatea aia clară că x + y = z, refuză să înțeleagă că în domeniul meu matematica e alta. Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile. Una e să te susțină iubitul, alta e să lucrați împreună”, a dezvăluit Lora pentru Viva.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.