Av. Mihaela Dobrescu, vicepreședinte a Fundației Corneliu Coposu s-a stins din viață

0

Mihaela Dobrescu, o cunoscută avocată, și vicepreședinte al Fundației Corneliu Coposu a trecut la cele sfinte. Aceasta s-a stins din viață la 66 de ani, în urma unei crunte suferințe. Ea a dus mai departe a treia generație de avocați ai familiei Dobrescu. 

Mihaela Dobrescu a fost o personalitate în domeniul justiţiei și ducea mai departe tradiția a trei generații de avocați. Ultimele luni au fost, însă, de cruntă suferinţă. Magistratul a pierdut lupta pentru viaţă la numai 66 de ani. Tragicul anunț a fost făcut de Fundația Corneliu Coposu, unde avocata Mihaela Dobrescu era vicepreședinte. „A fost de la crearea Fundației Corneliu Coposu alături de doamnele Flavia și Rodica Coposu și le-a ajutat permanent în păstrarea vie a memoriei celui care a fost Seniorul. E greu să exprim în cuvinte ceea ce simt la această plecare a Mihaelei, care a fost un sprijin puternic și necondiționat pentru mine.„ a transmis Ionuț Gherasim, președintele Fundației Corneliu Coposu.

Cu doi ani în urmă, și tatăl ei, avocatul Răsvan Dobrescu, s-a stins din viață. Acesta a fost senatorul PNȚCD care a inițiat Legea restituirii proprietăților.

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 17 noiembrie 2023, ora 14.00, la capela cimitirului Bellu ortodox.

Sursa: Realitatea din Justitie

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.