Atmosferă mult prea incendiară la UNTOLD Dubai: Florian Coldea, luat la bătaie în loja VIP. Generalul are planuri mari: vrea să-și lanseze o criptomonedă – FOTO

0

Bossul statului paralel, nimeni altul decât Florian Coldea, a fost surprins în lojă la UNTOLD Dubai. Până aici, nimic neobișnuit. Însă, potrivit surselor noastre, spiritele s-au încins, și nu muzica a fost de vină pentru fierbințeala care a cuprins atmosfera! O bătaie în toată regula s-a iscat din senin, iar generalul a ieșit destul de șifonat din incident. 

Aseară, într-una din lojele de la UNTOLD Dubai, nimeni altul decât generalul statului paralel Florian Coldea a avut o ieșire cel puțin necontrolată! Întâmplarea a făcut ca în preajmă să se afle și Sergiu Diacomatu, un apropiat al lui Dorin Cocoș, care brusc și-a ieșit din minți în momentul în care l-a zărit pe bossul Serviciilor. Acesta și-ar fi adus aminte de dosarele pe care Coldea i le-a făcut, a văzut negru în fața ochilor, iar lucrurile au degenerat rapid.

Potrivit surselor noastre, generalul Serviciilor a ieșit destul de șifonat din scandal și cu greu a scăpat din ghearele afaceristului furios. 

Sergiu Diacomatu a fost implicat într-unul dintre dosarele ANRP. Ancheta a fost făcută pe vremea când Laura Codruța Kovesi conducea DNA, iar Diacomatu îl bănuiește pe Coldea că ar fi avut de-a face cu dosarul.

De altfel, jurnalista Anca Alexandrescu a oferit, într-o postare pe pagina de Facebook, detalii bombă din seara incendiară.

„Sa fie oare domnul Coldea la Untold Dubai? Daca nu e el, seamana perfect! Dar avand in vedere ca era la super VIP cu niste milionari ai Romaniei… nu stiu ce sa zic! Niste milionari muuuult prea tineri ca sa fi facut bani fara ajutorul serviciilor!
#grupuldelaDubai nu scapa de mine”, a scris jurnalista, care prezintă și poze de la incident. 

Și, dacă vă întrebați ce caută generalul Coldea acolo, ei bine, potrivit surselor noastre, omul Statului Paralel vrea să lanseze împreună cu omul de afaceri Ioan Niculae o criptomonedă în Dubai.

Imagine

Foto: În spatele lui Coldea se află Ovidiu Toma, ginerele lui Ioan Niculae.

 
 
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.