Asigurările Euroins rămân valabile! Noul termen la care expiră polițele RCA

0

Asigurările emise de societatea Euroins Asigurare-Reasigurare rămân valabile, conform unei informări a Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA). Acestea ar fi expirat săptămâna aceasta, dar termenul de valabilitate a fost prelungit.

Contractele de asigurare emise de Euroins rămân valabile, potrivit legii, până la data de 7 decembrie 2023, anunță FGA.

„Având în vedere OUG 71/01.09.2023, aducem în atenţia asiguraţilor societăţii Euroins SA următoarele informaţii: Potrivit prevederilor ordonanţei de urgenţă mai sus menţionată:

Pentru poliţele de asigurare/reasigurare, încheiate de societăţile de asigurare/reasigurare aflate în procedură de insolvenţă în derulare la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, termenele de încetare de drept de 90 de zile, respectiv de 150 de zile, prevăzute la art. 262 alin. (32) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 466 din 25 iunie 2014, cu modificările şi completările ulterioare, se prelungesc cu 90 de zile.

Astfel, contractele de asigurare emise de către societatea Euroins Asigurare-Reasigurare SA rămân valabile, potrivit legii, până la data de 7 decembrie 2023 pentru asigurări generale, respectiv 5 februarie 2024 – pentru asigurări de garanţii (Clasa 15).

În perioada rămasă până la data menţionată, poliţele acoperă riscurile menţionate conform contractelor de asigurare”, a anunţat FGA.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.