Aplicația Waze elimină una dintre cele mai folosite opțiuni

0

Una dintre cele mai recente modificări este eliminarea opțiunii de raportare a mașinilor de Poliție de pe cealaltă parte a drumului. Această funcție era utilizată de mulți șoferi pentru a evita radarele și pentru a se bucura de o călătorie mai sigură.

În plus, unele dintre celelalte modificări recente aduse aplicației Waze au fost, de asemenea, criticate de utilizatori. De exemplu, Waze a schimbat modul în care se afișează traficul în timp real, ceea ce a făcut mai dificil pentru șoferi să vadă informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.

Toate aceste modificări nu sunt pe placul utilizatorilor, care cred că fac aplicația mai puțin utilă și mai dificil de utilizat.

Conform go4it.ro, Waze este o filială a Google care oferă software de navigație prin satelit pe smartphone-uri și alte computere care acceptă Sistemul Global de Poziționare (GPS).

Pe lângă navigația pas cu pas, acesta încorporează timpii de călătorie și detaliile de traseu transmise de utilizator. Waze își descrie aplicația ca fiind o inițiativă bazată pe comunitate, care poate fi descărcată și utilizată gratuit.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.