Anunțul făcut de Smiley în prag de sărbători. Ce au decis el și Gina Pistol

0

Smiley spune că vrea ca fiica lui, Josephine, să se bucure de tot ce oferă sărbătoarea Crăciunului. Drept urmare, el și soția lui au făcut un plan, pentru ca fetița lor să simtă bucuria Crăciunului.

„Crăciunul îi este dedicat lui Josephine, planuri, cadouri, brad, podoabe, Moș Crăciun. Cred că ei, copiii, se bucură cel mai mult și mai sincer de aceste zile, iar noi, părinții, trebuie să le facem niște zile memorabile, pline de bucurie și de amintiri de ținut minte o viață. Am început deja planurile, să vedem cum le și ducem la îndeplinire și cum le transformăm în zâmbete și fericire pură”, a mărturisit Smiley pentru tvmania.ro. 

Smiley a mărturisit că îi place foarte mult să petreacă timpul cu fiica lui, cei doi având diverse activități.

„Programul meu cu Josephine este înfrumusețat, nu încărcat. Eu insist să includ activități cu Josephine în programul meu, chiar reprezintă o bucurie foarte mare pentru mine, ca pentru orice părinte, probabil, nu spun nimic nou sau uimitor. Diminețile sunt ale noastre, sunt cu cântec, cu dans, cu desenat, cu prins codițe, cu zâmbit și îmbrățișat. Cum să nu vreau să-mi încep ziua astfel?!”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.