Andreea Sasu, cadou de sute de mii de euro de la Philipp Plein, de ziua ei

0

Surpriză de proporții pentru Andreea Sasu. De ziua ei, iubitul ei, Philipp Plein, i-a făcut cadou un Ferrari F8 Tributo de 250.000 de euro.

Prețul unui astfel de automobil variază în funcție de anul fabricației și de specificațiile tehnice.

Românca din Pașcani este femeia pentru care Philipp Plein a părăsit-o pe logodnica lui, Lucia Bartoli, alături de care are doi băieți, mezinul fiind născut în octombrie 2023, a postat imaginile cu noua mașină pe contul său de Instagram.

Imagine

„La mulți ani mie!!!”, a scris Andreea Sasu pe Instagram, în dreptul unor imagini cu surpriza lui Philip Plein.

Andreea Sasu este însărcinată în prezent și îi va face încă un copil lui Philipp Plein.

Andreea Sasu și Philipp Plein au mai format un cuplou și în trecut, dar s-au despărțit după patru ani de relație pentru că designerul a înșelat-o. Vestea că el și Andreea Sasu sunt din nou împreună și vor deveni părinți a venit la scurt timp după ce celebrul designer a anunțat public că el și Lucia, cu care a fost timp de cinci ani și cu care are doi copii, au decis să meargă pe drumuri separate.

Andreea Sasu are 34 de ani și s-a mutat la Milano după vârsta de 20 de ani. Cariera sa de fotomodel include colaborări cu branduri de modă de renume mondial şi fotografi celebri. În plus, a participat la reality show-ul italian „Temptation Island” în rolul de ispită.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.