Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care nu face nuntă cu Adrian Brâncoveanu

0
Andreea Marin

Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, sunt împreună de mai bine de 6 ani, dar nu se grăbesc să facă pasul următor.

Deşi s-au putea spune că cele trei căsătorii eşuate şi încheiate cu divorţ s-au pus amprenta, vedeta spune că altul ar fi motivul. Prezentatoarea TV spune că motivul ar avea legătură mai degrabă cu vârsta pe care o are.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe … nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii.”, a spus Andreea Marin, pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

„În ziua de azi lucrrurile sunt altfel, decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese care în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă.”, a mai adăugat prezentatoarea tv.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.