Andreea Bălan și Victor Cornea s-au căsătorit în secret? Iată dovada!

0

Andreea Bălan a fost în Australia, alături de iubitul ei, tenismenul Victor Cornea, care a participat la primul turneu de Grand Slam al anului, iar acum se află în Grecia, unde va avea loc meciul de Cupa Davis al României contra echipei conduse de Stefanos Tsitsipas. 

Andreea Bălan n-a ratat ocazia de a se deplasa în Grecia alături de Victor Cornea, primind și o legitimație din partea organizatorilor, în care apare cu numele schimbat, pentru a putea avea acces în zonele VIP.

„Andreea Cornea. BĂLAN”, scrie pe legitimația care i-a fost oferită Andreei Bălan, la Atena. 

Imagine

Apar astfel mari semne de întrebăre: s-a căsătorit, sau nu, cu Victor Cornea? Andreea Bălan și Victor Cornea sunt de nedespărțit de când formează un cuplu, iar artista a dat astfel de înțeles că și-a dus relația cu iubitul la următorul nivel.

Andreea Bălan nu ezită să posteze imagini cu Victor Cornea sau din momentele în care ste mândră de reușitele lui. 

În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate, Andreea Bălan vorbea despre relația cu Victor Cornea. Cântăreața a mărturisit că iubitul ei i-a oferit încrederea și siguranța de care avea nevoie, astfel că a decis să îl prezinte fetițelor din fosta căsnicie cu actorul George Burcea. 

„Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine, va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi. Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie.

Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.