Andreea Bălan, din nou însărcinată? Imaginile care au stârnit o dezbatere aprinsă pe Internet FOTO 

0

Andreea Bălan și Victor Cornea au participat, recent, la Gala Tenisului 2023, unde au fost în centrul atenției. 

Artista a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la Gala Tenisului, un eveniment care a avut loc marți seara, 12 decembrie, iar imaginile cu cei doi îndrăgostiți au fost extrem de apreciate de prietenii virtuali ai cântăreței.

De asemenea, pornind de la faptul că Victor Cornea își ține mâinile în majoritatea fotografiilor pe burta Andreei Bălan, s-a speculat pe seama faptului că artista ar fi din nou însărcinată.

”Vine bebe 3?”, a întrebat cineva, stârnind o dezbatere aprinsă, unii dintre fanii Andreei susținând că vedeta n-ar mai putea avea copii, după problemele de la ultima sarcină. Cântăreața mai are două fetițe cu fostul soț George Burcea. 

Imagine

Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele jucătorului de tenis Victor Cornea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună. Recent, aceștia s-au distrat de minune în Laponia, împreună cu cele două fiice ale artistei. Andreea Bălan și Victor Cornea se comportă ca un cuplu perfect și trăiesc din plin viața de familie. De remarcat este faptul că cele mici sunt foarte apropiate de iubitul mamei lor, care le face toate poftele și este, la rândul lui, extrem de atașat de micuțe.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.