Andra împlinește 37 de ani. Averea pe care a strâns-o din muzică îndrăgita artistă

0

Andra își aniversează ziua de naștere, miercuri, 23 august 2023. Cântăreața a primit sute de mesaje de felicitare de la admiratorii ei virtuali, însă cel de la Cătălin Măruță este cu totul special.

Artista a primit tort și lumânări, preambul al unei petreceri de pomină.

„Sunt norocoasă să am oameni minunați în viața mea, care îmi aduc mereu zâmbetul pe buze. Vă îmbrățișez pe fiecare în parte și vă transmit o grămadă de îmbrățișări virtuale!”, a scris Andra pe Instagram.

Artista s-a bucurat de gânduri bune de la copiii ei, Eva și David, dar și de la soțul ei, Cătălin Măruță.

„Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume, și totodată aniversarea a 15 ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu! 15 ani de căsnicie par să fi trecut ca într-o clipă, dar când privesc înapoi, văd toate momentele minunate și provocările pe care le-am trecut împreună, iar fiecare secundă a meritat din plin. La mulți ani, iubire! Și la cât mai mulți ani minunați impreună!”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

Cu o carieră impresionantă, Andra a reușit să adune din muzică o avere. Conform playtech.ro, soții Măruță dețin nu mai puțin de patru firme: Andra Records, Ocean Music, Studio 78 şi Plan B Music. Toate acestea le aduc bani frumoși, dar în 2022 se pare că au dat lovitura.

Toate societățile au profil muzical sau cinematografic. În anul 2022 cele patru firme au avut avut o cifră de afaceri netă cumulate de 15,6 milioane lei, de cel puţin două ori mare decât în 2021, arată calculele Economica.net pe baza bilanţurilor depuse la Finanţe.

De asemenea, datorită vocii sale, Andra este foarte apreciată. Dovadă stau spectacolele, concertele și petrecerile la care este invitată să cânte. Cei care doresc să o asculte trebuie să plătească bani frumoși. Se pare că în țară, la un concert sau o nuntă, tariful ar fi undeva la 12.000 de euro, plus TVA, arată sursa citată.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.