Andra a împodobit bradul în familie și a stârnit un val de reacții neașteptate

0

Andra a stârnit un nou val de reacții cu un gest controversat.

Profitând de faptul că iarna a pus stăpânire pe cea mai mare parte a României, Andra, împreună cu copiii Eva și David au împodobit deja bradul de Crăciun, iar momentul a fost postat sub formă de video pe TikTok, unde au apărut din nou reacții de toate felurile.

Astfel, mulți fani au felicitat-o pe Andra pentru atmosfera frumoasă pe care o are în familie, în timp ce unii au considerat că trebuie să-i reamintească că este prea devreme pentru împodibirea bradului.

„Foarte frumos, dar nu-i prea devreme?”, „Niciodată nu e prea devreme pentru împodobirea bradului”, „Bradul se face în ajun”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe TikTok.

Săptămâna trecută, 50.000 de oameni au intonat, alături de celebra artistă, „Deșteaptă-te, române!”, a cărei interpretare a fost impresionantă, Andra a fost intens criticată pe rețelele sociale, mulți români reproșându-i că la un moment dat a uitat versurile.

Deși majoritatea internauților au felicitat-o pentru interpretarea sa, au existat și guri rele. „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând „croiește-ți altă soartă””, a comentat o persoană.

Andra nu a trecut cu vederea replica răutăcioasă. „Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, a fost răspunsul vedetei.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.