Anca Țurcașiu, apariţie răvășitoare la cununia religioasă a fiului ei

0
Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu

Ziua de 3 septembrie este una cu o mare însemnătate în familia Ancăi Țurcașiu. Fiul ei s-a cununat religios cu aleasa lui, Andreea.

Cei doi miri au strălucit unul la brațul celuilalt, dar cea care a atras privirile tuturor a fost Anca Țurcașiu. La cei 52 de ani pe care îi are, actrița a lăsat pe toată lumea prezentă la eveniment cu gura căscată.

Soacra mare a îmbrăcat o rochie roșie ca focul, cu un umăr gol, mai scurtă într-o parte și care i-a evidențiat perfect talia de viespe.

Imaginea a fost completată cu o pereche de sandale în aceeași nuntă, cu toc înalt, cercei mari, o coafură lejeră și un machiaj impecabil.

Vedeta a transmis un mesaj în mediul online în care le-a împărtășit urmăritorilor săi faptul că avut foarte multe emoții pentru acest eveniment. „Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!”, a scris Anca Țurcașiu.

Tinerii s-au căsătorit civil în luna aprilie, iar acum au organizat o petrecere de pomină, având aproape familia, rudele, prietenii și colegii.

Petrecerea a avut loc la Corbeanca, în Paradisul Verde, unde artista a trăit vreo 20 de ani, în apropiere de nașul ei de căsătorie, Cristian Țânțăreanu, care a și făcut oficiile de gazdă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.