Anca Sigartău, transformare radicală pentru rolul ei din serialul „Lia – Soția soțului meu”. Are părul albastru

0
Anca Sigartău

Anca Sigartău a bifat o schimbare radicală de look pentru rolul El Capitan din „Lia – Soţia soţului meu”. Actrița are acum părul albastru și merge pe motocicletă, totul pentru a da viață unui personaj surprinzător

El Capitan îşi va face intrarea în serial într-o manieră demnă de numele său, lăsându-i mască pe cei de la circuitul VorGroup. Aceasta va relaţiona îndeaproape cu fiul său, Mike (Toto Dumitrescu), dar şi cu Petru Vornicu (Ştefan Floroaica), pe care l-a cunoscut la service-ul unde acesta a lucrat în trecut.

“La o maşină de curse există nişte parametri care trebuie analizaţi: agresivitatea motorului, comportamentul în viraje, frânarea, direcția, accelerația maximă. Personajul meu, care știe tot ce se poate sti despre mașinile de curse și încă ceva în plus are tot ceea ce îi trebuie pentru a-și depăși toți adversarii: este agresivă cu cei care îi pun viața în pericol băiatului ei, își tine mereu direcția corectă, alegând perfecta balansare între bine și rău, știe să iasă din încurcătura atunci când e încolţită, e deplin conștientă de valoarea ei și nu pleacă capul în faţa nimănui, chiar atunci când pare că nu are cum să câștige și când mafia îi este adversar.

Nu degeaba i se spune El Capitan… dacă mai adăugăm că este pasionată de filosofie şi ezoterism si evident ascultă rock, că are un cățel pe care îl cheamă Sena (în amintirea marelui pilot de Formula 1) și care o urmează pretutindeni și că își conduce în film propria motocicletă, avem ingredientele unui personaj memorabil, nu-i asa? Așa că nu ratați cea mai nouă producție ce poartă semnătura Ruxandrei Ion. Abia aştept să ne revedem!”, spune Anca Sigartău.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.