Anamaria Prodan, îndurerată la patru ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan

0
Anamaria Prodan

Impresara Anamaria Prodan e profund îndurată, la patru ani de la moartea mamei sale, cântăreața Ionela Prodan. Vedeta mărturisește că pierderea celei care i-a dat viață e, de fapt, drama vieții ei, nu divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Luna aprilie este una dintre cele mai grele pentru Anamaria Prodan. Pe 4 aprilie, impresara a avut înfățișare la divorțul de Laurențiu Reghecampf, iar pe 16 aprilie va face pomana de patru ani pentru mama sa, Ionela Prodan, care s-a stins în urma unui cancer pancreatic.

„Au trecut patru ani, dar tot îmi este greu, nu mă pot obișnui cu gândul. Memoria ei trebuie să rămână întotdeauna vie. Asta este, de fapt, marea dramă a vieții mele, nu divorțul. Nu Reghecampf, nu probleme cu alți manageri, nu problemele din fotbal. Moartea mamei mele este drama vieții mele și a copiilor mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Prodanca va face o pomană și va merge împreună de cei trei copii ai săi, Laurențiu junior, și fiicele Sarah și Rebeca, la cimitirul Belu, la mormântul regretatei artiste, pentru slujba de comemorare.

„O să-i facem ceva frumos mamei. Cum era ea obișnuintă. Să vină familia la ea și prietenii. O să dam de pomană la un azil de bătrâni și la o casă de copii. Va fi mâncare de post, nu-mi place să spun ce vom pune în pachete!”, a declarat impresara pentru Click!

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.