Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă la un bal din Dubai

0
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a atras atenția cu apariția ei la cel mai recent eveniment la care a participat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Impresara s-a costumat în prințesă și a arătat precum cei care dețin titluri nobiliare.

Se ştie deja faptul că impresara este iubitoare de lux şi extravaganţă, şi nu ratează niciun eveniment fastuos, unde reuşeşte de fiecare dată să atragă privirile tuturor.

Vedeta a fost invitată la sofisticatul şi elegantul eveniment „The Grand Ball of Princes and Princesses”, care a avut loc la Habtoor Palace Dubai, în perioada 29-30 martie. Aceasta a împărtăşit cu prietenii virtuali mai multe imagini de la grandioasa petrecere, unde a stat alături de oameni extrem de bogaţi.

Prodanca a purtat o ţinută demnă de o adevărată prinţesă, o rochie neagră, cu un decolteu generos şi mânecile transparente. Look-ul de prinţesă a fost completat de coafura strânsă într-un coc şi bineînţeles, bijuteriile care au făcut-o să strălucească la propriu: inelele, cerceii şi, cireaşa de pe tort, coroniţa de pe cap, toate fiind cu diamante.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.