Alimentul la care Nea Mărin a renunţat de 20 de ani şi pare că a întinerit

0
Nea Mărin

Marin Barbu, cunoscut și drept Nea Mărin, pare să fi găsit elixirul tinereții, deoarece puțini îi dau 64 de ani, vârsta pe care o are în buletin.

Coregraful a dezvăluit ce mănâncă zilnic şi a spus şi care este alimentul la care a renunţat de două decenii.

Spune că de 20 de ani nu mănâncă deloc carne de porc. În schimb, consumă multe legume şi fructe. „Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina, de prânz se ocupă soția, iar mesele sunt întotdeauna la ore fixe.

În fiecare dimineață la 7:00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13:30, iar cina la 18:30-19:00.

Nu mănânc mezeluri, iar timp de douăzeci de ani, de la 40 la 60 de ani, nu am consumat carne de porc și mi-a fost foarte bine. De trei ani și jumătate încoace am început să mănânc foarte puțin.

Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară, de la mătuși sau prieteni”, a spus Nea Mărin, potrivit viva.ro.

Dansează de 57 de ani, timp în care a jucat pe toate scenele din România și din străinătate. Se ocupă, în același timp, de pregătirea multor ansambluri profesioniste din România și de Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu, împreună cu fiica lui.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.