Alex Leonte, gest neaşteptat după ce a fost părăsit de Theo Rose. Cu cine a fost surprins nepotul lui Nea Mărin

0
alex leonte

Alex Leonte a fost părăsit de Theo Rose, după 5 ani de relație. Cântăreața s-a îndrăgostit de Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Bugnar, chiar pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”.

Fostul iubit al artistei este nepotul lui Marin Barbu. Acesta a fost surprins de paparazzii de la Mediaflux fix în ziua în care toată presa tabloidă scria despre despărțirea dintre el şi Theo Rose.

Deşi toată lumea se aştepta să-l vadă supărat, Alex Leonte efectiv radia de fericire! Acesta a fost surprins extrem de relaxat, la o cafea și cu o apă cu gașca de băieți cu care glumește și se distrează.

Tânărul a fost fotografiat în două dintre cele mai căutate terase din București și, în ambele, atmosfera de la masa sa era de voie bună!

„În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personal în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc”, a transmis Alex Leonte.

Despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte nu a fost pe placul fanilor, mai ales că artista a preferat să fie discretă cu privire la acest aspect din viața sa.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.