Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile de lux și călătorește cu metroul

0

Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. 

Vedeta a mers împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, la o cafenea din Capitală, iar până acolo au decis să ia metroul. Aceasta s-a fotografiat în transportul în comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Imagine

Adelina Pestrițu alege foarte rar să meargă cu transportul în comun, fapt pentru care fanii săi au fost uimiți să o vadă într-o astfel de ipostază.

Cu toate acestea, cei care o urmăresc în mediul online i-au lăsat câteva comentarii și s-au mirat să o vadă pe Adelina Pestrițu cu metroul. „Noi ne bucurăm că ai decis să folosești metroul. Să înțeleg că se întâmplă foarte rar și din acest motiv ai marcat momentul”, „Bravo, să mergeți mai des și în aglomerație dacă se poate, lumea adevărată se vede în afara confortului solitar al propriei mașini!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

„Faima nu te poate opri să faci lucruri normale așa cum fac toți ceilalți oameni. (…) Era destul de aglomerat și ieri după cum se poate observa în video. În plus, cunoaștem lumea adevărată, că doar nu trăim în Palatul de Cleștar”, le-a răspuns fosta prezentatoare TV.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.