Adele cumpără casa lui Sylvester Stallone din Beverly Hills și economisește 52 mil. $

0

Cântăreața britanică a început bine 2022. Iată-o, pe punctul de a deveni mândra proprietară a conacului lui Sylvester Stallone, la un preț estimat „nerezonabil de mic”.

Se pare că Adele va deține impresionanta moșie a lui Sylvester Stallone din Beverly Hills. Potrivit site-ului american TMZ, aceasta ar fi cea mai mare vânzare de case de celebrități a anului în această zonă faimoasă din Los Angeles. Cu toate acestea, cântăreața britanică care tocmai și-a lansat cel de-al 4-lea album, intitulat 30, este, potrivit acestor aceleași surse, pe punctul de a face o afacere foarte bună.

Ascunsă în interiorul comunității ultra-exclusive și pline de celebrități din Beverly Park, casa în cauză era în mâinile actorului încă din anii 1990. A fost adesea supranumită „casa construită de Rocky”. Cu adevărat proiectată de arhitectul american Richard Landry, alias „regele mega-expansiunii”, reședința include, printre altele, șase dormitoare, 9 băi, o sală de sport, o saună, un hamam, o piscină infinită, un salon de trabucuri, o sală de proiecție, un bar personalizat, un studio de artă, o pensiune cu 2 etaje.

Întinzându-se pe o suprafață de 3,6 hectare, se remarcă drept una dintre cele mai mari proprietăți din zonă și oferă multiple vederi ale orașului. Potrivit TMZ, Adele i-ar plăti 58 de milioane de dolari (51 de milioane de euro), sau jumătate din prețul pe care l-a cerut „Sly” când a scos-o la vânzare în februarie anul trecut. La 110 milioane de dolari (97 de milioane de euro), proprietatea nu-și găsise cumpărător și prețul ei a fost scăzut pentru prima dată la 80 de milioane de dolari. Vânzarea unei proprietăți de acest tip cu mai puțin de 60 de milioane de dolari este considerată „furt de-a dreptul”, în expresia ironică a mai multor agenții imobiliare, potrivit TMZ.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.