Adela Popescu, prima fotografie cu chipul lui Adrian, fiul ei cel mic. Cum arată mezinul familiei

0
adela popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc.

Cei doi prezentatori TV au pozat pentru coperta Revistei VIVA! de mai alături de cei trei copii. Este pentru prima dată când Adela și Radu arată chipul fiului lor cel mic, Adrian.

Adela a postat fotografia de copertă pe pagina sa de Instagram, în care a arătat inclusiv chipul mezinului ei pentru prima dată!

Ceea ce putem spune este că micuțul seamănă perfect cu Adela Popescu, așa cum spun și majoritatea celor care nu au putut ezita să nu lase un comentariu și să nu-i complimenteze pentru familia frumoasă pe care o formează.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Ședința foto a fost o adevărată aventură pentru aceștia, având în vedere că nu este deloc ușor să ții sub control trei copii cu personalități puternice. „Nu a fost deloc ușor, dar îţi spun sincer că a fost mai bine decât ne așteptam. Mă refer în special la Andrei și Adrian, pentru că Alexandru abia aștepta această ședință foto. Dar și pentru că am avut parte de ajutor pe lângă noi”, a spus Radu Vâlcan despre ședința foto la care a participat alături de întreaga familie.

„A fost… ca în orice zi acasă la noi. Adică imprevizibil, solicitant, cu miiiici accente de furie, urmate imediat de momente de drăgălăşenie. Multe NU-uri, câteva DA-uri, însă în final satisfăcuţi că vom vedea câteva imagini ce ne vor servi drept hrană pentru suflet peste ani. Singura diferenţă dintre o zi normală de la noi de acasă şi această şedintă foto constă în faptul că, de data asta, am avut şi martori fără copii, care cred că și-au promis că nici nu vor face prea curând. (zâmbește)”, a spus Adela Popescu în cadrul interviului pentru ediția de mai a revistei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.