Actrița Diana Cristescu, cunoscută pentru roluri din filme precum ”4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, a murit la 56 de ani

0

Actrița Diana Cristescu, cunoscută pentru roluri din filme precum ”4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” sau ”Aferim” a murit, luni, la vârsta de 56 de ani.

Potrivit Cinemagia, Adina Cristescu a fost o actriță de film, teatru și voce, profesoară, regizoare de teatru și scenaristă de film. Absolventă IATC ”IL Caragiale” (UNATC), ea a jucat la Teatrul Național ”IL Caragiale”, Teatrul Odeon și Teatrul Excelsior.

Apropiații ei au anunțat pe Facebook că trupul neînsuflețit va fi depus marți, 26 septembrie, la capela Bisericii Boteanu, de lângă Ateneul Român. 

„Pentru cei (nu puțini, am descoperit cu mare emoție și recunoștință) care vor să își ia rămas bun de la Adina Cristescu – mâine, după ora 16.00 (și până spre miezul nopții), va fi depusă la capela Bisericii Boteanu (în spatele Ateneului Român).
Slujba de înmormântare va fi (din nou, pentru cei care s-au arătat interesați și în posibilitatea participării) miercuri, ora 12.30-13.00, la Biserica Domnească Constantin Brâncoveanu din comuna Potlogi (Dâmbovița).”

La rândul său, actorul Marian Rîlea a scris pe rețeaua de socializare un mesaj de adio.

”Azi a plecat dintre noi spre Împărăția cea Albă actrița Adina Cristescu. Un talent al generației sale, recunoscut de regizorii Radu Jude, Cristi Puiu și alții. Adina Cristescu a fost un mare prieten de suflet, un tovarăș de drum lung. A trăit cu sinceritate și modestie ca o candelă care i-a luminat și încălizit pe cei din preajma sa. Un adevărat prieten. Cei mici și cei mari care au fost la teatrul Abracadabra o să-și aducă aminte cu drag de Buna Poveștilor! Întreaga echipă a teatrului este alături de familie în aceste momente de grea încercare și durere. Te vom iubi mereu, draga noastră prietenă. Dumnezeu să te odihnească”!

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.