Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu din „Adela” și-au asumat relația

0
Oana Moșneagu

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman au confirmat că între ei este și o relație de iubire, nu doar profesională. Fanii sunt în delir.

Cei doi joacă împreună în serialul „Adela” și au devenit foarte apropiați. Zvonurile că formează un cuplu au fost întărite de vacanța exotică, de la început de an. Iată că iubirea lor secretă a devenit publică vineri seara, când fostul solist din trupa LaLa band a lansat piesa „Fără tine”, o melodie de dragoste extrem de emoționantă.

Videoclipul începe cu imaginea artistului, ascultând piesa pe care a lansat-o după despărțirea de Cristina Ciobănașu, „Până să te pierd”. În noua piesă este vorba despre vindecarea de după o despărțire și despre găsirea fericirii într-o nouă relație.

În videoclip apar mai întâi mâinile Oanei Moșneagu care au grijă de Vlad Gherman, iar de la jumătatea piesei imaginea Oanei Moșneagu este clară. Și versurile par dedicate Oanei, care l-a ajutat pe Vlad să renască după relația încheiată cu Cristina Ciobănașu.

Actorul care îl interpretează pe Călin în serialul Adela a publicat pe contul său de Instagram și o serie de fotografii în care apare alături de iubita sa: „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e “da”, a scris Vlad Gherman în dreptul postării.

La scurt timp după ce Vlad Gherman a recunoscut că formează un cuplu cu Oana Moșneagu, mesajele de felicitare din partea fanilor au început să curgă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.