A$AP Rocky, judecat pentru agresiune. Iubitul Rihannei, acuzat că a tras cu arma

0

A$AP Rocky a fost acuzat că a tras cu o armă semi-automată spre fostul său prieten, A$AP Relli, după o discuție aprinsă. Acum, un judecător a decis că există suficiente probe pentru a începe un proces.

Judecătorul din Los Angeles a hotărât, luni, că rapperul american A$AP Rocky, în vârstă de 35 de ani, va fi judecat pentru acuzații de agresiune armată.  Cântărețul, pe numele său real Rakim Mayers, care are o relație cu Rihanna, se declară nevinovat în acest caz care datează din noiembrie 2021.

Ephron, cunoscut sub numele A$AP Relli, l-a acuzat pe A$AP Rocky că a tras focuri de armă spre el, în timpul unei altercații pe străzile din Hollywood, cauzându-i răni ușoare la mână.

La o audiere preliminară, ce a avut loc săptămâna trecută, Ephron a mărturisit că a pus capăt prieteniei cu A$AP Rocky, reproșându-i că, pe drumul său spre glorie, i-a uitat de ceilalți membri ai colectivului fondat în New York în 2008. Colectivul, format în perioada liceului, a contribuit la ascensiunea lui A$AP Rocky spre faimă.

Tensiunile dintre cei doi s-au acumulat de-a lungul timpului, Ephron susținând că rapperul nu și-a respectat promisiunile față de ceilalți membri, unii dintre ei ajungând în sărăcie și dependență de droguri.

Întâlnirea dintre ei, din urmă cu doi ani, a avut loc în fața unui hotel din Hollywood și a degenerat în focuri de armă. Ephron susține că A$AP Rocky l-a amenințat cu moartea, iar după ce a fost insultat și urmărit, rapperul a tras asupra lui.

Apărarea lui A$AP Rocky respinge acuzațiile, afirmând că Ephron a inventat incidentul – filmat parţial de camerele de supraveghere- pentru a obține bani, menționând că acesta a intentat și o acțiune civilă.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.