A murit Mioara Roman, la vârsta de 83 de ani. Ce a transmis Oana Roman

0

Mioara Roman a murit la vârsta de 83 de ani. Anunţul privind moartea sa a fost făcut pe Facebook de fiica sa, Oana Roman.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te veghheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, este mesajul scrie de Oana Roman pe pagina de Facebook. 

Mioara Roman s-a stins din viaţă, joi noapte, la azilul din Snagov, acolo unde era internată de câteva luni. Fosta soţie a lui Petre Roman a pierdut lupta cu viaţa în urma unui stop cardio-respirator. 

Aceasta suferea de o formă gravă de Parkinson, dar şi de o degenerare neurocognitivă. Pentru a-i oferi în permanenţă îngrijirea de care are nevoie, Oana Roman a decis să îşi ducă mama la azil, însă o vizita des împreună cu fiica ei.

Pe 19 aprilie, aceasta ar fi împlinit 84 de ani. 

Mioara Roman era jurnalist şi profesor de limbă şi civilizaţie arabă. Ea s-a despărţit de fostul premier Petre Roman în 2007, după mai bine de 30 de ani de căsnicie. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.