Care este motivul noii despărțiri dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, după doar doi ani de căsnicie

0

După luni de speculații, Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, a cerut divorțul de Ben Affleck, în vârstă de 52 de ani, marți, pe 20 august.

Potrivit unor surse, greșeala pe care a făcut-o Jennifer Lopez și care a dus la destrămarea mariajului a fost insistența ei de a dezvălui aspecte intime ale relației lor, pe care fanii au avut ocazia să le descopere în documentarul ei – The Greatest Love Story Never Told.

În documentarul respectiv, Ben a descoperit că Jennifer a făcut publice scrisorile de iubire pe care el le păstra de mai bine de 20 de ani.

Actorul, care a luptat cu depedența de alcool și jocuri de noroc ani la rând, a fost surprins să descopere că ea a făcut publice respectivele scrisori, dezvăluind astfel că el a păstrat legătura cu artista pe parcursul celor 13 ani de căsnicie cu Jennifer Garner.

În 2021, atunci când Ben Affleck și Jennifer Lopez au început să iasă împreună, actorul a vorbit despre dorința sa de a nu discuta de relația sa.

„Una dintre cele mai dificile lecții pe care le-am învățat este că nu este înțelept să împărtășești totul cu lumea. Există lucruri care sunt intime și au o semnificație tocmai prin faptul că nu sunt împărtășite cu restul lumii”, spunea Affleck, într-un interviu pentru Wall Street Journal.

„Mă simt mai confortabil învățând să găsesc o limită între lucrurile pe care vreau să le împărtășesc și cele pe care nu vreau să le împărtășesc. Nu știu dacă e bine sau rău. Nu știu. Știu doar că mă simt mai confortabil având aceste limite sănătoase în viața mea, în jurul cărora, într-un mod prietenos și direct, îți spun că pur și simplu nu vreau să vorbesc despre relația mea”, mai preciza el.

În scrisoarea pe care Jennifer o aruncă în șemineu și care este semnată „B”, scrie: „Viața este dură, dar tu ești dulce. Mulțumesc pentru cadou. Sper că-ți plac florile. Mi-ai spus că nu te vei sătura niciodată. Te cred”.

În interviu, actrița din „ Shotgun Wedding” a dezvăluit că nu se aștepta ca momentul din teaser să primească o așa mare atenție: „Știi, acum îmi dau seama că ar fi trebuit să copiez una din scrisorile lui și să o pun acolo, pentru că mi-am dat seama că oamenii au fost fascinați de ea. E o scrisoare atât de dezordonată, nu credeam că cineva ar putea să o ia în seamă. Poate o voi schimba pentru film”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.