ANDREEA BERECLEANU, REACȚIE DUPĂ COMENTARIILE ANDREEI ESCA LA ADRESA SA

0

Andreea Berecleanu, în vârstă de 49 de ani, a reacționat în urma afirmației făcute de Andreea Esca. Prezentatoarea de la Pro TV a spus că aceasta nu are umor.

Andreea Berecleanu și Andreea Esca au fost, recent, în atenția presei, după ce, în cadrul emisiunii La Măruță, prezentatoarea de la Pro TV a declarat despre colega ei de breaslă că nu are umor.

Vedeta a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a răspunde mai multor întrebări, pentru a scăpa de mâncatul unor alimente picante. Una dintre întrebări a fost  „Să presupunem că ar trebui să acorzi unei vedete din România premiul Zmeura de Aur pentru cea mai lipsită de umor vedetă. Cui i-ai acorda premiul?”. Prezentatoarea de la Pro TV nu a stat pe gânduri și a răspuns: „Andreea Berecleanu. Are foarte multe calități, dar nu cred că are umor”.

După ce a citit despre afirmația făcută de colega ei de breasă, Andreea Berecleanu a decis să posteze un mesaj public pe pagina ei de Facebook, atașând și capturi cu știrile referitoare la subiect.

„Am tot primit zilele acestea întrebări legate de o afirmație făcută de Andreea Esca în cadrul unei emisiuni de la Pro Tv, cu privire la mine și la „umorul” meu. Unii m-au întrebat dacă ne-am certat cumva, alții, mai apropiați, și-au exprimat părerea personală, iar jurnaliștii mi-au cerut un drept la replică. Ce vreau să știți este că i-am răspuns Andreei personal. Nu voi face public nicio altă referire pe această temă, mi s-ar părea lipsit de eleganță și ar expune două persoane publice iubite și respectate de public într-o zonă unde nu ar trebui să fie. Vă mulțumesc pentru toate mesajele, apreciez.”, a scris prezentatoarea de la Prima TV pe Facebook.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.