CUM SĂ TE ÎMBRACI CÂND CĂLĂTOREȘTI CU AVIONUL? UN ÎNSOȚITOR DE BORD DEZVĂLUIE LISTA HAINELOR DE EVITAT

0

În sfârșit, ți-ai finalizat bagajul pentru a merge în destinația visurilor tale. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi ținuta pentru avion. Și chiar dacă influencerii și vedetele par să plece în vacanță în ținute la modă, iar noi am visa să le copiem, este bine să nu uităm de factorul „confort”, mai ales pe cursele lungi.

Într-adevăr, frigul din cabină, presiunea atmosferică sau chiar poziția sunt pericolele călătoriilor cu avionul. Pentru a le face față, este mai bine să fii bine echipat.

Andrea Fischbach, însoțitoare de bord la American Airlines, a împărtășit în rubricile Who What Wear, lista cu hainele de evitat pentru un confort maxim. Vă lăsăm să le descoperiți!

Iată cele 5 articole de îmbrăcăminte pe care ar trebui să nu le porți atunci când zbori cu avionul!

Hainele prea strâmte

Ea precizează că trebuie să te simți confortabil în hainele pe care le porți pentru a evita crampele, umflarea și balonarea. Acestea pot deveni o problemă majoră în timpul unui zbor, „deci purtați ceva confortabil în jurul taliei, precum o bandă elastică”, adaugă ea.

Îmbrăcăminte cu franjuri și materiale inflamabile

Când călătorim cu avionul, există adesea un element pe care îl uităm, dar care este totuși esențial: riscul de incendiu. Într-adevăr, nu trebuie să excludem posibilitatea producerii unui incendiu, de unde și importanța de a nu purta haine din materiale inflamabile sau cu franjuri lungi, notează Andrea Fischbach.

De asemenea, „toboganele de urgență nu sunt distractive la coborâre și te poți răni”, motiv pentru care ar trebui să optezi pentru „tricouri și pantaloni din bumbac cu mâneci lungi”, spune ea. Într-adevăr, cu cât corpul tău este mai acoperit, cu atât pielea ta este mai protejată, adaugă însoțitorul de bord.

Tocuri înalte și șlapi

Vrei să porți tocuri, ca celebritățile tale preferate, pentru a arăta diabolic de șic la aeroport? S-ar putea să nu fie cea mai bună idee. În plus, cu acest tip de pantofi, „degetele de la picioare au mai multe șanse să se răcească, mai ales în timpul unui zbor lung”, adaugă ea. De asemenea, idealul este să nu te descalți în timpul zborului. Când ajungi la destinație, este posibil să întâmpini dificultăți în a le pune, deoarece gleznele și picioarele ți se pot umfla din cauza presiunii aerului din avion și a stării prelungite, ceea ce este dăunător pentru circulația sângelui.

Bijuterii

Chiar dacă bijuteriile nu te părăsesc niciodată, poate fi necesar să le dai jos la aeroport. Fabricate adesea din metal, „bijuteriile pot încetini considerabil controalele de securitate”, spune angajatul American Airlines. Chiar și forma inelelor tale poate fi o problemă. Prin urmare, orice bijuterie care ar putea semăna cu o potențială armă ar trebui evitată, potrivit Andrea Fischbach.

Hainele prea ușoare

Andrea Fischbach spune că a văzut adesea pasageri îmbrăcați într-un crop top cu pantaloni scurți, dar și într-un sutien sport și jambiere fără jachetă. Totuși, în cabină, este frig chiar și atunci când temperatura este favorabilă afară. 

Așadar, este indicat saă te acoperi pentru mai multă siguranță și confort, să porți pantofi închiși precum adidași, mai ales când mergi la toaletă. Un alt sfat: poartă cu tine o pereche de șosete în geantă și scoate-le când îți este frig.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.