Efectul Coldplay asupra celebrității lui Babasha

0

Babasha, cântărețul de manele în vârstă de 22 de ani, a fost huiduit pe Arena Națională, după ce a urcat pe scenă alături de Coldplay, dar a câștigat peste 20.000 de fani în doar câteva ore. 

În dimineața zilei de după concert, Babasha avea 59.000 de urmăritori pe Instagram. Până la această oră, numărul acestora a crescut la 81.000 și este în continuă creștere.

Invitația neașteptată a lui Babasha la concertul trupei Coldplay, de pe 12 iunie, a generat un val de reacții mixte, dar a avut un impact surprinzător asupra popularității sale. Deși momentul său pe scenă a fost întâmpinat cu critici și huiduieli din partea unor spectatori, Babasha a înregistrat o creștere impresionantă a numărului de urmăritori pe rețelele de socializare.

Această creștere de 22.000 de urmăritori într-un timp atât de scurt demonstrează că, în ciuda controverselor, expunerea la un public atât de larg i-a adus artistului un beneficiu semnificativ.

Piesa sa „Păi Naa” a devenit și mai populară pe platformele de streaming, iar prezența sa pe rețelele de socializare a crescut semnificativ.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.