Dorian Popa a fost trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

0

Dorian Popa a fost trimis în judecată pentru consum de droguri, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Artistul riscă o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

Magistrații de la Judecătoria Cornetu vor fi cei care vor decide soarta lui Dorian Popa după ce acesta a fost trimis în judecată de către anchetatori, fiind prins la volan sub influența substanțelor interzise. Mai exact, artistul ar fi consumat canabis înainte de a se urca la volan. 

Totul s-a petrecut anul trecut, în localitatea Domnești, acolo unde artistul locuiește. Acesta a fost oprit de polițiști când se îndrepta cu autovehiculul spre magazin, îmbrăcat doar într-un halat.

Testat cu aparatul drugtest, Dorian Popa a ieșit pozitiv la canabis. Ulterior, acest lucru a fost confirmat și de analizele de sânge.

În acest moment, procesul este în fază de cameră preliminară, unde se analizează probele pe care anchetatorii le-au depus la dosar.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Dorian Popa riscă până la cinci ani de închisoare sau amendă și anularea permisului. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.