20.000 de cristale și paiete argintii și 1000 de ore pentru rochia Louis Vuitton purtată de Léa Seydoux

0
Léa Seydoux

După o ceremonie fără audiență anul trecut din cauza pandemiei de Covid-19, pentru această ediție din 2022, gala premiilor BATFA a avut oaspeți aleși cu atenție.

Printre vedetele care au participat la evenimentul de la Royal Albert Hall din Londra, de duminică, 13 martie, s-au numărat Emma Watson, Lady Gaga, Salma Hayek, Naomi Campbell și Léa Seydoux.

Actrița franceză a luminat covorul roșu cu ținuta ei îndrăzneață. Semnată Louis Vuitton, rochia ei fără bretele, făcut pe măsura sa, a atras atenția cu modelul său floral realizat din cristale și paiete.
Pentru a-i conferi acest aspect de sirenă, casa franceză a aplicat cu meticulozitate 20.000 de cristale și paiete argintii, ceea ce a necesitat 800 de ore de muncă. Pentru a accesoriza silueta, actrița a purtat mâneci independente asortate. O lucrare minuțioasă pe Louis Vuitton a dezvăluit-o pe rețelele de socializare.

Potrivit casei, au fost adăugate peste 20.000 de cristale și paiete pe rochie și mănușile asortate, iar echipei i-a luat peste 800 de ore pentru a broda aceste piese și peste 200 de ore pentru a asambla rochia.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.