Cine este și cum arată sora Ronei Hartner. Rinda este cea care a anunțat moartea actriței

0

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 21 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Artista a fost răpusă de cancer.

Decesul ei a fost anunțat de sora sa, Rinda. Aceasta a fost și cea care a dezvăluit că actrița se află pe patul de moarte, dar și cea care a postat prima fotografie de doliu, semn că vedeta s-a stins din viață.

„Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a fost anunțul Rindei.

Rinda este sora mai mare a Ronei, aceasta având 52 de ani. De-a lungul timpului, vedeta a fost discretă cu privire la familia ei, însă atunci când vorbit în public despre aceasta, a avut doar cuvinte de laudă:

„Sunt foarte mândră de sora mea şi mă gândesc la ea mereu cu emoţie! Este o româncă ambiţioasă şi cred că are adunaţi vreo 25 de ani de facultate! La bază a făcut Facultatea de Stomatologie în România, după care de două ori Chimia.

Este născută în 1971 şi este plecată în Canada din 1999. Acum susţine congrese peste tot şi este cea care se ocupă de toată coordonarea crizei la Montreal! (n.r. se referea la pandemie). Ea formează echipele, se duce în toate spitalele, în 20 de locaţii diferite şi se ocupă de toate echipele.

E realmente în contact cu microbul! Dar ea e pasionată! A creat societatea tiroidienilor, în Canada! Face o mulţime de lucruri acolo. Este om de bază la Spitalul Verdun din Montreal”, a povestit Rona pentru Click!, în 2020.

 Imagine

Rinda a oferit, şi ea, pentru aceeași publicație, câteva detalii importante despre activitatea ei medicală: „Eu sunt coordonator clinic-administrativ la prevenţia infecţiilor. Mă ocup de centrele de copii, de programele familiale (mama şi copilul), de centrele de protecţia copilului pentru Montreal, de programele în sănătate mentală.

Am în coordonarea mea 17 centre pentru vârstnici şi când au nevoie fac coordonarea la Spitalul Verdun din Montreal. Eu ajut echipele să aibă traiectorii securitare pentru pacienţii lor cu Covid-19. Am ajutat Royal Victoria să deschidă centrul pentru oamenii străzii care sunt bolnavi, ca să nu-i contamineze pe alţii.

Pentru centrele de protecţie a copilului i-am ajutat să organizeze locuri securitare pentru copiii cu dizabilităţi, pentru copiii plasaţi, pentru tinerii delincvenţi care sunt în aceste centre, în Montreal”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.