CRBL își face prima intervenție estetică. De ce a luat această decizie

0

CRBL și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a anunțat că își va face prima intervenție estetică la nivelul feței.

Fostul membru al trupei Simplu a explicat de ce a fost nevoit să ia o astfel de decizie. CRBL își va face o blefaroplastie, prin care i se va îndepărta surplusul de piele din zona ochilor.

Cântărețul a postat pe Instagram câteva fotografii cu el, dar și un mesaj prin intermediul căruia le-a mărturisit urmăritorilor săi că se va opera la nivelul feței. Se pare că CRBL nu face acest pas pentru că nu este mulțumit de aspectul său fizic, ci pentru că în urma unui control a descoperit că moștenește de la tatăl său o problemă în zona ochilor. 

„Până nu demult, am făcut parte din categoria bărbaților care consideră că nu trebuie să facem intervenții chirurgicale estetice, pentru că bărbatul este bărbat. Am realizat că nu este deloc așa. Zilele trecute am fost la un control, în urma căruia am hotărât să fac pasul. Am o moștenire de la tatăl meu la ochi, care mă deranjează vizual-estetic. Și se pare că, odată cu trecerea timpului, se agravează, după cum se poate observa. Abia aștept operația și, evident, rezultatul”, a mărturisit CRBL pe Instagram.

Artistul a divorțat de Elena, în primăvara acestui an, după o căsnicie de 16 ani. În prezent, CRBL trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Olga Guțanu.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.