Noua tendință inspirată din medicina estetică pentru a combate semnele îmbătrânirii în mod natural

0

Skin Prep este inspirată din curățarea profesională a pielii, efectuată în cabinete sau institute medicale. Menținând pielea curată în fiecare zi, păstrați strălucirea tenului și optimizați astfel eficacitatea îngrijirii de zi și de noapte.

Demachiere în două etape

Înainte de orice tratament la cabinet, fața este curățată foarte bine. Acasă, pentru a elimina eficient toate impuritățile, specialiștii recomandă să se acționeze în două etape, mai întâi cu un ulei sau balsam, apoi o spumă sau un gel de curățare. Uleiul elimină tot ce vine din exterior datorită substanțelor sale grase: machiaj, poluare, filtre solare. Demachiantul cu clătire ajută la îndepărtarea a tot ceea ce produce pielea, cum ar fi sebum, datorită formulei sale spumante. Masați uleiul pe pielea uscată cu vârful degetelor, emulsionați apoi clătiți. Apoi spumați gelul în palmă, apoi curățați ușor pielea cu mișcări circulare. Dacă acest ritual este esențial seara, din ce în ce mai mulți profesioniști recomandă practicarea acestuia și dimineața.

Curățare profundă

Dacă porii pielii tale tind să se înfunde și să provoace imperfecțiuni, poți adopta o formulă de spălare inspirată de peeling-ul la birou. Produsul ideal? O formulă enzimatică, care dizolvă celulele moarte acumulate la suprafața pielii, fără a ataca epiderma. Daca ai tenul gras, optează pentru un gel de curățare zilnic pe bază de AHA sau o spumă atunci când îndepărtezi machiajul de suprafață. Ai piele normală spre uscată, optează pentru o textură cremă de clătit, lasă să acționeze câteva minute, o dată sau de două ori pe săptămână, pe pielea curată. Unele formule conțin și mărgele de nisip vulcanic, pentru o exfoliere mai în profunzime. 

Oxigenare purificatoare

Pentru a oferi pielii tale un al doilea vânt, imită efectul protocoalelor profesionale care propulsează un jet de oxigen pe față. Pentru a face acest lucru, apelează la măști de stimulare a oxigenării celulare, în plasturi sau creme, care se transformă la contactul cu aerul. Secretul lor? Polimeri care creează bule de oxigen pe suprafața pielii sau fluor organic care, odată aplicat, dezvoltă o spumă aerisită. Concentrate în ingrediente active, sunt extrem de eficiente : oferă pielii o adevărată gură de aer curat și astfel îi revigorează strălucirea în mai puțin de 10 minute. Efectul este și mai vizibil dacă ești fumător și locuiești în oraș. 

Hidratare de lungă durată

Toate tipurile de piele trebuie hidratate pentru a rămâne radiante. Injectiile revitalizante privesc și toate tipurile de piele. Acasă, aveți încredere în seruri, care oferă ingredientele lor active pentru stingerea setei ore întregi și care se aplică cu ușurință înaintea oricărei creme de zi sau de noapte. Acidul hialuronic ajută la reținerea apei prezente în mod natural în epidermă și, astfel, la păstrarea hidratării acesteia. Acidul poliglutamic, care stimulează producerea anumitor factori naturali de hidratare, sau glicerină, un umectant care reține umiditatea. Distribuiți serul dimineața și seara, netezind, din centrul feței înspre exterior, pe pielea curată și uscată și așteptați cel puțin un minut înainte de a aplica următorul tratament, pentru a preveni ca textura să devină pufoasă.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.