Fiica lui Nicole Kidman își face debutul în modelling, dar un detaliu stârnește reacții

0

Fiica cea mare a lui Nicole Kidman, Sunday, în vârstă de 16 ani, tocmai și-a făcut debutul în modeling. Tânăra a defilat la prima sa prezentare pe podium la Săptămâna Modei de la Paris de primăvară/vară 2025.

Sunday era îmbrăcată într-o rochie albă, fără mâneci. Ținuta a fost asortată cu șosete negre până la genunchi și tocuri negre deschise. Pletele ei lungi, blonde, au fost coafate cu o cărare pe mijloc și pletele ascunse în spatele urechilor, completate de un aspect subtil de machiaj.

Într-un interviu acordat revistei Vogue Australia, publicat pe 2 august, actrița în vârstă de 57 de ani a împărtășit cu Victoria Beckham cum a ajuns Sunday la prima ei prezentare de modă la începutul acestui an.

Tânăra de 16 ani s-a alăturat pentru prima dată mamei sale la show-ul Balenciaga Haute Couture de la Săptămâna Modei de la Paris, la începutul acestui an, iar acum a încântat audiența ca parte a spectacolului, cu colecția PFW Womenswear de anul acesta, urcând ea însăși pe podium.

Imagine

Duminică a fost fotografiată defilând pentru Miu Miu, colecția Womenswear SS25, alături de o mulțime de vedete, printre care Hilary Swank, Willem Dafoe și Cara Delevingne.

Adolescenta s-a înălțat vizibil și are o siluetă impecabilă, întocmai ca mama sa.

„Este pe cale să împlinească 16 ani”, a spus Kidman. „Așa i-am spus, când avea 16 ani i s-a permis să vină la un spectacol. De mult își dorea să meargă.”

Fanii actriței au fost încântați să-și vadă fiica intrând în lumina reflectoarelor, complimentând-o. Cu toate acestea, mulți comentatori online s-au concentrat pe expresia facială a adolescentei în timpul show-ului. Unul a remarcat: „Pare tristă”. Un altul a spus: „Ar arăta mult mai drăguță dacă ar zâmbi”. Un al treilea a spus: „Unde sunt zâmbetul și fericirea? Lumea are nevoie de mai mult”.

Sunday Rose Kidman-Urban în vârstă de 16 ani a debutat pe podium și s-a viralizat pe rețelele sociale. Adolescenta este una dintre fiicele pe care celebra actriță din ”The Hours” o are cu soțul Keith Urban, artist de muzică country.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.