Andreea Bălan, dată afară de la „Te cunosc de undeva” după 13 ani

0

Andreea Bălan nu va mai face parte din juriul de la „Te cunosc de undeva”, după ce Antena 1 s-ar fi săturat de nemulțumirile nefondate ale artistei.

După 13 ani de jurizare în emisiunea „Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan a fost dată la o parte de Antena 1. Se pare că după mai multe discuții care durează deja de câteva sezoane, producătorii au decis să nu mai colaboreze cu artista.

Nemulțumirile cântăreței legate de cele mai mici detalii, precum machiajul, baletul ori alte lucruri insignifiante, i-au făcut pe marii producători să ia decizia radicală. Potrivit surselor Cancan, Andreea Bălan ar fi avut un comportament jignitor față de echipa de producție și arunca constant cu reproșuri în stânag și în dreapta.

Andreea Bălan era unul dintre cele mai vechi personaje din Antena 1. Artista a jurizat emisiunea „Te cunosc de undeva” timp de 13 ani, așa că nimeni nu se aștepta la o asemenea ruptură între vedetă și trustul Intact Media.

Se pare că nu Andreea Bălan se află în vizorul șefilor de la Antena 1. Producătorii emisiunii sunt puși pe lucruri mari, care vin la pachet cu „schimbări de personal”. Potrivit aceleiași surse, sezonul următorul TCDU, care își va începe filmările la finalul lunii noiembrie – începutul lunii decembrie, va suferi mai multe restructurări.

Până acum, numai juriul ar fi în vizor. Se pare că nu doar Andreea Bălan se află pe „lista neagră”, un alt nume important din juriu urmând să fie dat afară de Antena.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.