Bogdan Vlădău, gest impresionant pentru Gina Chirilă la două zile de la anunțul divorțului

0

Bogdan Vlădău a făcut un gest impresionant pentru Gina Chirilă la 2 zile de la anunțul divorțului.

În urmă cu doar două zile, Gina Chirilă a pus capăt speculațiilor privind relația ei cu Bogdan Vlădău, confirmând despărțirea de tatăl fetiței sale. Anunțul venea la doar câteva ore după ce Bogdan a fost surprins în compania unei alte domnișoare, alimentând și mai mult zvonurile despre ruptura dintre cei doi. 

Gina Chirilă, cunoscută și pentru participarea la show-ul „Bravo, ai stil!”, a declarat că, deși nu mai formează un cuplu, vor continua să comunice pentru binele fetiței lor.

În mod surprinzător, astăzi, chiar de ziua ei de naștere, Bogdan Vlădău nu a uitat de acest eveniment important și i-a transmis Ginei un mesaj public pe pagina sa de Instagram. Imaginea postată de el a stârnit multe întrebări și speculații printre fani, sugerând o posibilă împăcare între cei doi. Fotografia, datând de acum un an, îi arată pe Gina și Bogdan într-o ipostază apropiată și fericită. La această imagine, Bogdan a adăugat urarea „La mulți ani frumoși moomy”.

Reacția Ginei nu s-a lăsat așteptată, aceasta repostând imaginea și răspunzând simplu: „Mulțumesc”.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au decis, de comun acord, să divorțeze, și spun se vor susține reciproc doar pentru creșterea copilului lor. Au împreună o fetiță.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.