Zendaya, însărcinată cu Tom Holland? Apariție neașteptată pe TikTok

0
Zendaya

Și-a început cariera de tânără, iar de când Zendaya a făcut primii pași de mână cu Mickey Mouse, cariera ei a fost fulgerătoare. La doar 25 de ani, are un CV de invidiat care a făcut-o una dintre cele mai invidiate tinere la nivel internațional.

După cum este logic, un astfel de succes este însoțit de o obsesie de a cunoaște tot ce se întâmplă în viața ei privată, lucru pe care actrița nu îl vede deosebit de bine, așa că nu dedică prea mult timp rețelelor de socializare.

Ea abia a făcut referire la relația ei cu actorul Tom Holland, pe care l-a cunoscut în 2016 în timp ce lucrau împreună pe platourile de filmare din Spider-Man; dar a recunoscut că formează un cuplu abia în noiembrie 2021. De atunci, despre cuplu au circulat zvonuri de tot felul, aproape toate nefondate și cărora ambii nu le-au dat atenție. Cu toate acestea, ultimul a căpătat o asemenea forță încât însăși Zendaya a fost nevoită să facă ceva ce nu face de obicei: să nege zvonul prin rețelele ei de socializare.

Se zvonește că vedeta se pregătește să devină mămică. Zvonurile au fost provocate de un clip video publicat pe TikTok, care arăta că actrița în vârstă de 25 de ani ar fi postat pe contul său de Instagram o imagine cu o ecografie.

În plus, fotografia era însoțită de următorul text: „Te iubesc. Suntem la jumătatea drumului.” Mulți au omis însă să vadă faptul că videoclipul se încheia cu o imagine cu Kris Jenner dansând pe melodia Lady Marmalade, anunțând astfel că totul a fost o glumă, relatează elle.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.