Sofia Vergara are o nepoată de 30 de ani care arată exact ca ea FOTO

0

Sofia Vergara are o nepoată de 30 de ani care arată exact ca ea. Cele două nu numai că seamănă foarte bine, dar au și același stil vestimentar.

Actrița de origine columbiană nu-și arată vârsta și are un look fabulos la 51 de ani. Recent, Sofia Vergara a postat pe Instagram fotografii în care apare alături de nepoata, Claudia Vergara, model și influencer. Cel două seamănă foarte bine, iar diferența de vârstă de 21 de ani este insesizabilă.

Claudia s-a născut în Columbia și este fiica Veronicăi Vergara, sora starului din juriul „America’s Got Talent“.

Imagine

Pe lângă asemănarea fizică izbitoare, Sofia și Claudia Vergara au în comun același stil vestimentar. Claudia a menționat într-un interviu acordat revistei Us Weekly că împrumută adesea haine de la mătușa sa celebră. În postările de pe contul său de Instagram, tânăra promovează adeseori haine și accesorii ale unor branduri celebre. Claudia Vergara a fost prezentatoarea show-ului „LatinX Now!“, de la Telemundo.

Fizicul fabulos este o trăsătură de familie, căci și fiul Sofiei Vergara, Manolo (în vârstă de 31 de ani), moștenește frumusețea acesteia și seamănă foarte bine cu celebra sa mamă.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.