Smiley a fost jefuit. Anunțul făcut de artist pe rețelele de socializare

0
Smiley

După ce a anunțat că se confruntă cu niște probleme de sănătate, care nu îi permit să-și susțină concertele în următoarea perioadă, Smiley pare să fi avut parte de un alt incident neplăcut.

Artistul a anunțat pe rețelele sociale că i-a fost furat telefonul.

Smiley și-a îngrijorat din nou fanii după ce a postat un mesaj pe rețelele sociale, în care spunea că a fost jefuit.

“Mi s-a furat telefonul ieri ieri!”, a spus Smiley inițial, fără a oferi mai multe detalii despre furt.

Cântărețul le-a povestit fanilor de pe Instagram cum a rămas fără telefonul mobil, deși îl ținea chiar sub ochii lui. „E cel mai vechi truc” a spus artistul.

“Foarte simplu, cel mai vechi truc din carte. eram la masa la un restaurant, ascultam o piesa la telefonul prietenului meu, telefonul era langa mine pe masa. A venit un baiat care a venit cu o foaie sa ne ceara ceva, n-am inteles in ce limba vorbea. eu eram atent la ce ascultam la telefon. Prietenul meu i-a zis: n-avem nevoie, du-te! El si a pus foaia peste telefonul meu si cand a plecat a plecat cu tot cu foaie si cu tot cu telefon”, povestește Smiley.

Chiar dacă și-a dat seama rapid de truc, cântărețul nu l-a mai găsit pe făptaș.

“Iar eu dupa ce am terminat de ascultat ce aveam, m am uitat dupa telefon si am zis… Waaa… mi-a furat telefonul! Am fugit, m-am uitat sa vad daca l mai vad, nu l-am mai vazut, evident, s-a dus!”

Deși internauții se așteptau ca incidentul să fi avut loc în România, Smiley a spus că a fost jefuit în Berlin, capitala Germaniei. Artistul nu a povestit și dacă a depus o plângere la poliție.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.