Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor. Ce probleme de sănătate are prezentatoarea

0
simona gherghe

Simona Gherghe este una dintre vedetele care a avut COVID și se pare că virusul i-a lăsat câteva urme.

Recent, vedeta și-a informat fanii că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Mai exact, Simona Gherghe spunea că resimte dureri puternice în gât și de asemena, este și răgușită.

Inițial, ea a cerut ajutorul fanilor. Mai exact, aceasta voia câteva remedii naturiste pentru a scăpa de stările neplăcute. Gândindu-se mai bine însă, Simona Gherghe a hotărât că cea mai bună alegere pe care o poate face este să meargă la medic, unde își poate face un control amănunțit și poate să primească un tratament bun.

Vedeta recunoaște că a primit nenumărate sugestii din partea urmăritorilor ei, atât leacuri naturiste, cât și pastile, însă unii i-au recomandat să meargă mai degrabă la medic.

În final, aceasta a fost și decizia ei. Vedeta susține că pot exista riscuri mari atunci când un pacient este alergic la anumite ingrediente și tocmai din acest motiv, este nevoie de un tratament adaptat.

”Vă mulțumesc pentru mesaje și pentru gândurile bune… Dar, prieteni, chiar dacă internetul ne e cel mai la îndemână, nu întotdeauna ce e bun pentru mine, funcționează și la tine. Imaginați-vă că cineva e alergic și nu știe. Iar binele ăsta făcut cu bunăvoință se poate transforma într-un episod grav”, a mărturisit Simona Gherghe, pe Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.