S-a despărțit Florin Ristei de Naomi Hedman? Artistul rupe tăcerea după informațiile apărute în presă

0
florin ristei

Florin Ristei a oferit o primă reacție după ce în presă s-a scris că el și logodnica sa, Naomi Hedman, s-ar fi despărțit.

Zilele trecute, Florin Ristei a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, care a lăsat loc de interpretări. Ulterior, au apărut informații conform cărora el și Naomi Hedman s-ar fi despărțit.

Realitatea s-ar părea însă că este cu totul alta. Cei de la unica.ro l-au contact pe artist pentru a afla dacă într-adevăr, există probleme în relația de cuplu, dar și pentru a vedea ce înseamnă, de fapt, mesajul postat de aceasta.

Amintim că Florin Ristei a scris ”Timpul vindecă tot”, pe contul său de socializare, însă s-ar părea că mesajul nu are nicio legătura cu iubita sa, Naomi Hedman.

Artistul le-a explicat celor de la unica.ro că, în realitate ”Timpul vindecă tot”, este titlul următorului său single din 2023.

El a mai adăugat că acesta este motivul pentru care a postat acele cuvinte pe contul de socializare. Artistul nu a adus însă în discuție numele logodnicei sale, Naomi Hedman și nici nu a comentat zvonurile apărute în presă referitoare la o posibilă separare a celor doi.

„Timpul vindecă totul este titlul următorului meu single 2023. A fost cântat prima dată live cu orchestra, pe 30 decembrie, la Sala Palatului, la concertul aniversar Orchestra Simfonică București.

Înainte de lansarea propriu-zisă a piesei va apărea o versiune live, cu orchestra, ca preview. Chiar acum lucrăm la asta”, a declarat Florin Ristei, pentru Unica.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.